Новини // Зустрічайте новий спортивний канал Setanta Sport!

Усім поціновувачам спорту!

Зустрічайте новий спортивній канал — Setanta Sport!


Ірландський спортивний мовник стане новим і ексклюзивним власником прав Англійської Прем’єр-ліги (АПЛ) в Україні на три сезони. Новий канал буде ексклюзивно показувати більш ніж 230 матчів Прем’єр-ліги протягом сезону.

Крім прем’єр-ліги Setanta буде ексклюзивно транслювати Кубок Англії, чемпіонат англійської Футбольної ліги, Кубок Англійської Футбольної ліги й Шотландську прем’єр-лігу, а також UFC, NHL, Формулу 1 і NBA.

Національна хокейна ліга (NHL) — найкращий хокейний чемпіонат у світі, усі зірки світового хокею грають у ній. Не має конкурентів серед інших змагань у хокей.

Національна Баскетбольна Ліга (NBA) — чемпіонат США, найкращий баскетбольний турнір у світі. Не має конкурентів серед баскетбольних турнірів. Українські баскетболісти в Лізі Олексій Лень і Святослав Михайлюк.

Формула-1, топ змагання серед автомобільного спорту. Ексклюзивні права на території України.

Бойові єдиноборства представлені турніром UFC (Ultimate Fighting Championship — спортивна організація, що базується в Лас-Вегасі, США, і яка проводить бої зі змішаних єдиноборств у всьому світі. Ексклюзивні права на території України.

Setanta Sports — це міжнародна спортивна телекомпанія, розташована в Дубліні, Ірландія. Setanta Sports була створена в 1990 році для показу ірландських спортивних подій. Протягом майже 30 років компанія успішно запустила канали у Великобританії, Ірландії, Північній Америці, Африці, Австралії, Євразії та Азії. В Україні Setanta Sports почне мовлення в серпні. Канал буде працювати 24 години на добу, 7 днів на тиждень.
Приємного перегляду!

Якщо цей канал не з'явився на вашому пристрої, будь ласка, оновіть свій плейлист!

З повагою, команда  SunLine.